pátek 30. března 2012

Kamarád ježek

Letošní zima byla poněkud zvláštní. Náš kamarád ježek se vůbec nezazimoval, nebo se probudil uprostřed zimy, těžko říci.  Je malý a nevěřila jsem, že přežije. Ještěže naši kočičáci jsou kamarádští a rádi se v nouzi podělí o své jídlo.




9 komentářů:

  1. Parádní fotky, hlavně ta druhá odspoda.

    OdpovědětVymazat
  2. Krása,asi je to ježek západní,podle kresby,brýliček,neměl by se dostat k mléku,působí křeče,průjmy,uhynutí,ježečci jsou velmi užiteční,na zahradě a ve volné přírodě,vlivem úrazů a predátorů se průměrně dožívají 2 let,v zajetí asi 6 let.Kočičkám se také nemá dávat mléko,když tak jogurt.Tak Vám držím palce,hodně zdraví,krásné jaro.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné fotky. Ježkovi jde kočičí strava k duhu :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, ten je bozi! :-)Stepa ma jezky rad, mame tedy doma jen plysoveho, ale s tim jedinym si i obcas hraje. Jo a vas zrzavej kocourek je uplne jako by nasemu Lojzikovi z oka vypadl.:-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné modré ahoj Leni, ježek je absolutně úchvatný!!!!!!!!!!!!!!!
    Připomíná mi to Chaloupkovo večerníčky.
    Omlouvám se za nepsaní, polepším se. Dnes šel Kuba v modrém do školy, snad i den bude barevný a veselješí než ranní nálada asistentky.
    (Kubík si jde s penálem a papírem do družiny a ptá se, kam si má sednout a ona? "NO KE STOLU TO BUDE ASI NEJLEPŠÍ", už jí mám fakt dost!!!!!!!!!!!!!!!!)
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak může taková husa dělat asistentku! Vím, že to nemají vůbec lehké, ale ironie sem prostě nepatří!!!!

      Vymazat
  6. Ty fotky jsou vážně úžasný. Krásný ježeček.

    OdpovědětVymazat