neděle 11. března 2012

Srdce z papírových růží

Dnes jsme byli na oslavě, babička oslavila již 85. narozeniny.  Přemýšlela jsem, co babičce vyrobíme (mám jen přes 300 nápadů:-)). Nakonec jsem vybrala srdíčko z papírových růží s nádechem nostalgie starých časů. Výroba je celkem jednoduchá a Lukáška výroba růžiček bavila. Původně mělo být na srdci 85 růží, ale skončili jsme na 76. Srdíčko mělo ale i tak velký úspěch.
Materiálově zcela nenáročná záležitost. Postačí jen karton (šablona srdce), nůžky, stará kniha, stuha, korálky a tavná pistole.
Podrobný návod  zde






Od Lukáška jsem dostala krásnou růži.

2 komentáře:

  1. Tak a teď se mi zamlžila optika. Přeju babičce zdraví, úsměv a chuť si užívat života. Takový dárek, co jste vyrobili vy, je i celkem "nebezpečný". taková dávka emocí radosti dojetí - noooooooo bomba pro srdíčko starší dámy:-) To je jiný kalibr než koupená věc.
    Je to krásný nápad, no a ta růžička od Lukiho je úžasná! On je tolik podobný Mirkovi, vidím to sice jen z fotek, ale je a hodně.
    Sárinka také zvládla oslavu?
    Magda

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krasne srdicko!!!! Taky si myslim, ze muselo udelat babicce velikou radost. Tak prejeme vsechno nejlepsi a chvalime, jaci jste sikulkove tvorivi.:-)

    OdpovědětVymazat