neděle 8. ledna 2012

"Kuchařky"

Sárinka strašně ráda vaří. Tuto zálibu asi zdědila po Mirkovi a tak spolu kuchtí různé dobroty. Včera doma  nebylo nic sladkého k zakousnutí a chutě byly převeliké, tak jsme ženský zkusily růžičky od Tess. Sárinka je opravdu rychlík a než jsem stačila vytvarovat růžičku, měla už nakrojené další placky. Mě moc vaření zrovna nebaví, takže se snažím vařit co nejrychleji, ale na Sárinku opravdu nemám!!!!

Tohle měla být palma z ovoce. Nepamatovala jsem si předlohu, tak taky podle toho vypadá:-)

4 komentáře:

  1. Ahoj Leni, ty jsou super, krásné! Ty tvarohové jsou obzvláště vypečené:-) Opravdu tam jsou krásně rozeznat ty okvětní lístky!!! Asi něco spáchám, venku je neveselo truchlivo.
    Ta palma je krásná, zkusím to použít na dítě. Chce jen jablka.
    A to zdobení, jsou na to úžasné knížky. Já nedávno dělala u babi tousty a z tvrdého sýra, šunk a vysočin dělala obrázek. Mochomůrku, smajlíka, nebo jen monogram...
    Ten úsměv a nadšení za to stojí.
    (Leni, ten Sáry obrázek je tak skvělý, nehceš jí ho zarámovat nebo jen do obyč rámečku od fotky a pověsit, ať je "autorka na sebe pyšná?")
    Magda

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera! Vypadá to moc pěkně a jedle :-). Míšu vaření také baví (má to natrénované z počítače), ale zatím je spíš ve fázi rozptylování sypkých materiálů po kuchyni :-). Teď ho začala fascinovat vajíčka, nosí je z ledničky a vyžaduje jejich použití bez ohledu na druh jídla :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Šikovné kuchařky. :-) Obrázky z ovoce dělám taky moc ráda, palma je dobrý nápad. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné,Sárinka je šikulka,teda obě jste šikulky:-)Ta palmička je moc hezká:-)

    OdpovědětVymazat