středa 21. prosince 2011

Všechno špatně!

Vůbec se nám nedaří! Když pominu maličkosti, že nám odešel počítač, nejede auto, doma to vypadá jako po výbuchu. Včera pozdě večer jsem ještě Sárince žehlila šatičky a připravovala se na dnešní vánoční besídku. Moc jsem se na ni těšila a Sárinka letos také. Pilně doma zpívala koledy, letos bych snad uslyšela na besídce i její hlásek. Měla to být první besídka v nové školce. Moc jsem chtěla poznat ostatní děti a vůbec prostředí školky. Předávání dětí probíhá vždy jen mezi dveřmi, ani nevím, jak to ve školce  vypadá. Jaké děti tam vlastně chodí, poznat jejich výtvory, nasát atmosféru. Sárinka měla mít dokonce vlastní vystoupení. Na besídku si vybrala červené šatičky se třpytkami a moc se těšila. Bohužel, těšení trvalo zase jen chvíli. V noci se mi totálně pozvracela. Opět celá sedačka, všechny deky, ani jsme neměli pod čím spát.
Už je jí lépe a zase zpívá koledy. Nevím, jak ji vysvětlím, že už zase do školky nepůjde. Tak jako jí těžko vysvětlím, proč už nebude chodit ze školkou na bazén, protože školka nemá na provoz bazénu peníze. Koupání v bazénu milovala. Nějak pořád přicházíme o to, co máme rádi. Mám tady všechny ty pozvracené deky na zemi a vůbec se mi už nechce nic dělat. Začínám postrádat smysl toho všeho. Moc mne to mrzí. Já se opravdu těšila už od září. Člověk má v životě jen pár radostí a ani ty mu nejsou dopřány. Doufám, že už ta smůla skončí, protože já z těch letošních vánoc zatím vůbec nemám radost.
Na e-mail mi už chodí různá přání k vánocům a já zatím pořád jen úklízím zvratky místo zdobení stromečku. Já se k tomu snad letos ani nedostanu!!!!!

9 komentářů:

  1. Leni, to je mi vas lito, ale Sarinaka ti zazpiva na Stedry den pod stromeckem. Na zdobeni je jeste cas. Kdybys mi poslala tvuj mejlik, nase Elka take jednou takhle nepretrzite zvracela, ani vodu v sobe neudrzela....dostali jsme od pani doktorky dietu. Lzice cerneho studeneho caje po 10 min. nebo snad i coca-coly/Tak nejak to bylo/ Kdybys ji chtela poslat? Nam zabrala.

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, to mě moc mrzí. Doufám, že už je Sárince lépe, deky hoď do pračky a snad už se to nebude opakovat. Stromeček určitě zvládnete nazdobit včas a Sárinka ti zazpívá pod stromečkem. I pro mě jsou letošní Vánoce jiné než obvykle, ale určitě si to nakonec všichni užijeme. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Leni,to moc dobře znám z vlastní zkušenosti:-(Ono je to težký,člověk musí bojovat za naše nemocné děti s lidma komem nich atd... a na ty ostatní boje už ani nezbývá síla a když se pak navalí a člověk s nimi musí bojovat,tak je to v háji:-(No já se letos taky na basídku moc těšila,ale taky jsme nebyli protože Justýnka měla 40 horečky:-(Někdy se to tak navalí že už by s tím člověk málem sekl:-(Naše oblíbené heslo "Na posranýho i hajzl spadne" to máme taky furt,my zase nemáme zimní gumy,takže když sněží třeba jako dneska tak prostě jezdíme busem:-(
    Věřím,že Sárince už bude dobře ,moc držím palce a nic si z toho nedělej,myslíme na Vás....!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, trochu to znám. Kuba bud na besídce nebyl protože nechtěl mezi tolik lidí, pak za rok udělal pokrok a že půjde, ale to byl vzadu za dětmi, loni měl mít poprvé sólo, doma jsme se to učili, já dělala potlesk....uměl to tak, že to odříkával i ráno po probuzení, ale stačilo, že při "generálce" se spletl, komentoval to slovem, které doma VŮBEC NEŘÍKÁ a pro jistotu sólo říkal jiný kluk.
    A letos? VÁNOČNÍ BESÍDKY SE ZRUŠILY, koukala jsem jako blázen, byl jen prodejní jarmark.
    CHUDÁK SÁRINKA, co to je za bacila, dělali jí nějaký výtěr? A když má takovou zlou noc, prospí se aspon přes den, aby sis odpočinula i Ty?
    A jak je vám ostatním????
    Leni, u nás jsou za vším peníze. Ani na betlém jsme se nedojeli podívat, u nás nic není a za mě a syna dám za bus peníze, co pak chybí jinde. Když někde čtu obyč větu, jak byli na procházce a pak si zašli na dobrý oběd, už mi slzí oči.
    Kdysi jsem dostala takovou smeč, že jen brečím a nic nevydržím, no a co mám dělat, když je mi z toho zle?
    Takže tuším, že splín Ti na náladě nepřidává, vykašli se na úklid, udělej si vonavé kafe, zachumlej se s dětmi k pohádce pod deku a vedle dej pohotovostní lavor:-))
    Držím palce, ať se Sárinka srovná, bříško uklidní!!!
    Magda a Kubík zdraví a PŘEJEME ÚSMĚV A LEPŠÍ DNY!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je mi líto, že máte takové trable před vánocemi. Nám na zvracení zabírá nejvíc Kulíšek (akorát to do něj dostat). Jinak mi vánoce také řešíme letos spíš okrajově. Míša pořád kašle a v noci se budí, tak toho moc nenaspíme. Navíc nás čeká stěhování, tak běháme, vyřizujeme a všechno se ... ehm komplikuje.
    Vánoce jsou takové, jaké si je chceme sami udělat. Nehodlám se honit, jenom kůli tomu, abych měl nejnovější ozdoby, největší stromek a nejuklizenější byt. O tom přece vánoce vůbec nejsou. Jinak souhlasim s Magdou. Deka, kafe a pohoda :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Leni, vydrž, jednou se udělá zase líp a krásně!!! U nás se už klasicky před a na Vánoce marodí, letos samozřejmě zase, spoustu věcí jsem nestihla, ale neva, to hlavní bude- stromeček, dárky, snad i pohoda:), tak přeju, ať je to tak i u vás!!! A nesmutni- besídka zase nějaká bude, není všem dnům konec...Velikonoce jsou tu cobydup:)....dočkáte se a Sárinka ti ukáže, jak moc je šikovná.
    Leni- Krásné Vánoce- hlavně bez nemocí a v novém roce hlavně zdraví ! Radka

    OdpovědětVymazat
  7. Magdo a Kubíku, u nás jsou také za vším peníze,někdy ani nemáme na benzín do školky ,tak nejedeme je to těžké,na obědy nikam nechodíme ani na žádné akce a letos jsme na trzích ani ničem podobném nebyli..jsem ráda,že máme stromek,napekla jsem perníky a mám pár dárečků pro Justýnku,jinak si nic nedáváme,mě stačí uklizeno a nazdobený stromek...jen doufám,že příští rok nebude ještě horší:-(

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mě moc mrzí,že Vás ty bacily tak trápí.Snad radost dětí z dárečků,rodinné setkávání trochu pohladí duši a zase bude trošičku líp.Co zkusit nějaké to speciální plavání,ve větších městech většinou je.

    OdpovědětVymazat
  9. Co napsat, snad, že už jste si to blinkání na dlouho vybrali a už bude jen líp! Vánoce ještě nezačaly, uvidíš, že do Štědrého dne bude Sárinka fit a zazpívá ti tu nejkrásnější koledu:-)
    Ad plaváné, já ho taky s Járou tohle pololetí nestihla a svět se nezbořil, neboj,nejde to teď, vyjde to příště...

    OdpovědětVymazat