pondělí 5. prosince 2011

Mikuláš, ztratil plášť........

Tak k nám dnes zavítali Mikuláš s andělem a čertem. V loňském roce jejich návštěva nedopadla moc valně. Lukášek hystericky brečel a Sárinka zase pro změnu všechny naprosto ignorovala. No hrůza. Letos mne oba mile překvapili. Lukášek se zbavil strachu a to přitom dnes donesl svou první červeně napsanou poznámku: "Bezdůvodně kouše spolužáka." Slíbili jsme mu, že čertovi raději nic neřekneme, tak byl v klidu. Sárinka taktéž překvapila. Vidinou sladkých dobrot dokonce i zazpívala, což na povel nedělá. Navíc čert byl hodně otravný, takže se divím, jak to mé děti vůbec zvládly. Já být v jejich kůži, tak jsem ještě teď pod stolem.

                              Spokojená Sárinka s nadílkou ze školky.
                                                Statečný Lukášek.
                                                 Čert hodně zlobil.
                                      Pečení perníčků s babičkou.



3 komentáře:

  1. To je krásné, že si to děti užily s úsměvem a dokonce s písničkou!!! My to letos měli přesně naopak. Loni jsme byli u ségry, takže v komorní společnosti a se sestřenicemi to Kuba "dal" a ještě ty masky podrobil výslechu - letos? Byli jsme u zubařky, protože provýskal noc a já dala tři kafe:-))
    Byl unavený, ani za oknem se nekoukal. Nestíhá, už od 17hod hlídá, aby neprošvihl Animáček. A co se do módy dostávají dělbuchy, se mu ani nedivím, že nechce být venku.
    (pardon, ale když vidím ty hajzlíky s bouchacíma kuličkama, jak ráno lítají po nádraží, lekají důchodce psy...já bych je ohla přes zábradlí...omlouvám se)
    TAKŽE DĚTEM JEŠTĚ JEDNOU POCHVALA!!! A TA NAZDOBENÁ OKNA MAJÍ KOUZELNOU ATMOSFÉRU:-))
    Magda

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky :-). Mikuláš má být s úsměvem a to se podařilo.

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, jak bravurně to děti zvládly, gratuluji. Moc pěkné fotky. My nikoho nezveme, nezvali jsme ani holkám, natož úzkostnému Jendovi.

    OdpovědětVymazat