středa 16. listopadu 2011

Praha a PicJoke

Díky mé sestřenici se mi podařilo na chvíli utéct z reality, od všech těch starostí a nemocí. 4 dny jsem strávila v její společnosti v Praze. Navštívily jsme divadlo Karlín (muzikál Noc na Karlštejně) a O2 arénu (koncert George Michaela). Bylo to krásné, ale krátké. Poděkování taktéž patří mému příteli a mojí mamce, kteří se v mé nepřítomnosti vzorně starali o děti. I když  jsme byli neustále v kontaktu a ani na chvíli jsem na všechny doma nepřestala myslet, přesto se mi podařilo pročistit si hlavu a odpočinout si. Ještě jednou děkuji.

Ve volných chvílích jsem se na pokoji  trochu bavila u PicJoke, tady je pár kousků. Je to velmi jednoduché, stačí si jen vybrat motiv a do něho vložit fotografii.


















10 komentářů:

  1. Leni, já ti tak závidím! Ale v dobrém, určitě sis to užila a obrázky jsou moc hezké.
    Taky bych si přála vyrazit do Prahy. Byla jsem tam dneska, ale představovala bych si to úplně jinak, viz. blog...

    OdpovědětVymazat
  2. To je paráda, že sis mohla vyrazit na výlet, na koncert...moooc Ti to přeju!!! Třeba jsi nabrala síly na další boj s autismem. Ty fotky jsou nádherné. Moc se mi to líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou krásné, takové retro nostalgické:-)
    To je škoda s tou Prahou, já tam jedu se synem zítra na EEG.
    Útěk z reality, to je taková medicína pro tělo i hlavu, viď? Já bych ráda sbalila batoh a utekla na skálu někam do lesa...
    A co stařík Michael? Ještě mu to zpívá??? Viděla jsem jakoho má PŘEKRÁSNÉHO přítele, vypadá jako bojovník ze starořeckých arén:-))
    A doma bylo vše v pohodě? Magda

    OdpovědětVymazat
  4. Magdi, úplně jsem se Michaela lekla, jak je už starý a pohublý. To si teprve člověk uvědomí, jak nám ten čas šíleně letí. Přesto má ten svůj "šmrnc" a zpívá mu to úžasně. Držím palce s EEG.

    OdpovědětVymazat
  5. DĚKUJI, jedeme na to spánkové, za chvíli jdeme na bus a je zle. Že nebude večer animáček a mrňouskové...já mám průjm z nervů:-))
    Hezký víkend přeju!!!
    Magda

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké fotky,takový program ani neznám:-)
    Jsem ráda že jsi si užila chvíle klidu,to je potřeba...já se takhle nikam nedostanu:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ono to chce někdy vypadnout z toho stereotipu a starostí, super, že jsi si to užila:-)
    Fotka kde je Sárka jako andělíček by byla pěkné PF:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krasne!! Vsechny fotecky. I ty podzimni i ty vanocni. George a jeho sladkobolne plouzaky jsem take hodne zamlada poslouchala a obcas si ho pustim i ted. Je to porad fesak. :-)Jsem za tebe take moc rada Leni, ze jsi si uzila pekne dny. Zase je energie a nalada na denni povinnosti. ;-))

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den.Také mám doma malého autistu,vím jak je to těžké.Iva

    OdpovědětVymazat