úterý 22. listopadu 2011

Focení ve školce

Focení ve školce se moc nevydařilo. Bylo mi nabídnuto, že mohu být přítomna u focení, ale asi to nebyl zrovna nejlepší nápad. Pan fotograf měl menší zpoždění, tudíž se čekalo a Sárinka začala být neklidná.  Po jeho příchodu šla na focení Sárinka jako první. Paní učitelka nám tak chtěla vyjít vstříc, ať nemusíme čekat. Jenže to byla velká chyba. Čekaly jsme se Sárinkou v klubovně a dívaly se, jak si pan fotograf připravuje pozadí, světla, atd. Snažila jsem se Sárinku všemožně zabavit, ale ta už věděla, co se bude dít. Nemá ráda focení s bleskem a tak začala pofňukávat. Navíc musela udělat testovací fotografii a to už šlo do tuhého. Začala brečet a moje všemožné opičky nezabíraly. Kdyby šla s ostatními dětmi a viděla by, jak se také fotí, dopadlo by to určitě jinak. Focení u Sárinky musí probíhat šokem. Než se stačí vzpamatovat, je zdárně vyfocena.

Jinak nám Sárinka začala řídit domácnost. Asi se jí zdá, že hodně topíme, protože regulační ventil otáčí z pětky na trojku. Otáčí taktéž kalendáře, takže i když máme různé doktory a akce, já zůstávám v klidu, protože v kalendáři v červnu  není nic napsáno. Taktéž se začíná montovat do výběru programů v televizi. Takže když se náhodou dívám na nějaký zajímavý pořad, mám kromě reklam i Sárinčeny vsuvky. Přepíná většinou na pětku (Prima COOL) nebo sedmičku (Barrandov TV). Nevím, kdo to déle vydrží...

7 komentářů:

  1. Je jako fialka:-)) I s těmi vyděšenými kukadly jí to sluší, fakt!!! To my máme tzv. "palcové" fotky, kdy Kuba sklopí hlavu a žmoulá palce:-))
    Ale aspoň udělali hezké pozadí s těmi schody.
    TV už dávno neřeším, jak je Animáček, mám aspon 2 hod pro sebe a jindy TV neběží.
    U nás "frčí" dveře, z čehož šílí moje uši i obrázky na zdech. Zavírání není v módě, bouchání je to pravé:-))
    Sárinka má krásný odstín hnědé, jako by namíchaný se zlatým medem.
    Magda

    OdpovědětVymazat
  2. Leni já myslím,že se fotky celkem vyvedly i přes to,že jste měli takové čekací patálie,tak jsou moc hezké:-)Sárinka je moc krásná princezna:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Take si myslim, ze jsou fotky povedene, i kdyz je na te prvni trosicku znat, ze uz to bylo pro Sarinku narocne. Sari je hezounka holcicka a umis si ji Leni krasne nastrojit.:-) U nas tedy zatim neprepiname, ale kdyz uz tak rveme cisla kanalu. :-))

    OdpovědětVymazat
  4. TV vládne asi všude. Já to mám ještě s mým "moderátorem". Kubík opravdu doslova drží tempo s textem v reklamách mezi pohádkami, odříkává to na slovo přesně. Jeden čas bylo peklo na návštěvách kvůli ukazatelům hlasitosti, když neměli "zvuk na 18ku". Na naší TV se zvuk načítá na takové číselné čáře, a jak je to na 18ce, je to ok.
    Hezký den, Magda

    OdpovědětVymazat
  5. Leni, z fotek je zřejmé, že není Sárinka ve své kůži, i přesto je na fotkách kouzelná....Jinak to u Vás vidím na koupi druhé televize. I my jsme to tak museli vyřešit - v rámci zachování zdravého rozumu:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou, fotky jsou i tak moc pěkné. Míša má všude ve školce fotku z prvního dne a tváří se na ní jako kakabus :-).
    U nás je také vládcem televize Míša, dokud tam nedám správnou pohádku (pokaždé je to ale jiná), tak mi pořád podává ovladač. Občas, když už odmítám přepnout patnáctou pohádku, to skončí i pěkným vztekáním :-).

    OdpovědětVymazat
  7. aj ja mam maleho autistu,viem o com to je,su to krasne mile deti,aj tato Vasa je mala princezna

    OdpovědětVymazat