úterý 7. června 2011

Oslava Lukáškových narozenin

Čas neúprosně letí a Lukášek už v neděli oslavil sedmé narozeniny. Oslava byla příjemná, Lukášek vyjímečně spokojený, jen ho mrzelo, že nepřišli i ostatní členové rodiny. Částečně to byla moje vina, se všemi nemám stejný názor na danou věc. Počasí se ale vydařilo, babičky upekly krásné dorty a Lukášek dostal vysněný dárek - dětský detektor, s kterým hned začal překopávat celou zahradu. Včera jsme ho byli společně vyzkoušet na polní cestě. Je hodně udusaná, samé kamení. Po mém 2-hodinovém kopání na rozpáleném slunci jsme našli dvě dvoukoruny a starou minci. Špinaví, já s klíštětem na ruce jsme za burácení bouřky dorazili domů. Při zpáteční cestě jsem měla docela strach, kousek od nás spadla velká větev z kaštanu, ale měli jsme poklad. Bohužel jen poloviční, Lukášek tu starou minci ztratil, takže jsme domů donesli jen ty dvě dvoukoruny.
                                       Dorty od šikovných babiček.


                                         První zkouška detektoru.
                     Byla i zpěvačka a nebyla zas tak drahá. Za kokino...

6 komentářů:

  1. Lukášek je tedy už velký kluk, tak dodatečně vše nejlepší. :-) Babičky jsou moc šikovné, udělaly krásné dorty a Sárinka je úžasná zpěvačka. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné dorty, krásná zpěvačka a ten detektor může bát super. Opožděně všechno nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky přeji Lukáškovi vše nej.Dobrá cena za vystoupení zpěvačky.

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, taky přejeme Lukáškovi vše nejlepší. Monika, Sárinka a Martínek

    OdpovědětVymazat
  5. Leni tady ten článek jsem asi musela přehlédnout:-)Tak Lukáškovi všecko nej přejeme ,ten detektor musí být super věc:-)To ani nevím,že pro děti existuje...no tak poklad stál tedy za to,ti řeknu:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Lukášek všem děkuje za gratulace. Jste moc hodní.

    OdpovědětVymazat