sobota 26. února 2011

ZOO Svatý Kopeček

Dnes bylo hezké počasí, tak jsme se vypravili do ZOO na Svatém Kopečku. Byl to bezva výlet a já si ho užila dvojnásob, protože se Sárinka chovala jako naprosto normální dítě. Konečně zaregistrovala, že v ZOO žijí zvířátka a se zájmem si je prohlížela, nedošlo k žádným scénám a válení po zemi, byla velice hodná!!! Byl to prostě výlet! Naše 2 hod. putování po ZOO jsme nakonec zakončili v krásné restauraci Archa. Nevím, nechci někomu dávat plané naděje, ale od té doby, co Sárinka užívá nosní spray B12 je klidnější a řekla bych (ať to nechápete špatně) "lidštější"! Více komunikuje, rozumí, je prostě jiná!!!! Vyzkoušeli jsme už hodně přípravků, ale u tohoto jediného vidím výsledky a nemyslím, že by to bylo zrovna vývojem.

   
     Krmení bylo určeno pro kozy, ale Sárince se hodilo domů. Možná na horší časy:-)
Lepší než kozy byly kozí bobky. Vedly jednoznačně! Kdyby mohla, určitě bych jich měla plnou tašku.


I větvička se  hodí. Chuděry kozy, zase ostrouhaly.


Ten nekouše! Sednout na medvěda se ale bála. 
Bezva bagr, ale nebyl v provozu.
Ryby u Sárinky zcela vedou.
Další lákadlo. Sárinka chtěla Coca-Colu. Vůbec se nevztekala, když jsem jí řekla, že si jí dáme později v restauraci a to jsme těch boxů potkali!!!
Sárinka říkala "au-au", ale Luky to přežil.
Některá zvířátka si i pohladila.

Zmiňovaná restaurace Archa.
Sárinka s Lukáškem dostali horkou čokoládu se šlehačkou a konečně slibovanou Coca-Colu. Je to nezdravé, ale na výletech...



9 komentářů:

  1. Moc přeji ten úžasný pocit,že si to i dítě užívá,že ví ,že má radost.Taky jsme do toho musely dorůst.Jinak ZOO v OLomouci je nádherná,v létě jeden z našich tradičních výletů.

    OdpovědětVymazat
  2. Zoo Olomouc mám taky moc ráda, jezdíme tam každoročně. U nás teda u obou dětí víc frčí různé atrakce, ale zvířátka taky okouknou.

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, mám také 2,5 letou Sárinku, zatím bez diagnozy. Sleduji pravidelně váš blog. Nemohla byste taky dát odkaz nebo foto nosního spraye B12. Díky Monika

    OdpovědětVymazat
  4. Moniko,zatím jen rychlé info.Zde je něco i nosním spreji od Boby.
    http://bobin.blog.cz/1010/nosni-sprej-methyl-b12-par-informaci

    Mirek

    OdpovědětVymazat
  5. Zatím díky moc. M.

    OdpovědětVymazat
  6. Mirku, Bobin blog jsem prostudovala. Píše, že je možné spray koupit v Itálii nebo Americe. Můžu požádat o nějakou fotku nebo ještě info(abychom věděli, jak vypadá, co shánime), když budete mít čas na můj mail: monika.turkova@email.cz. Díky M.

    OdpovědětVymazat
  7. Moni, fotky i další info máte v mailu.

    OdpovědětVymazat
  8. Leni.. parada,fotky i vylet a ty tvoje komenty jsou taky o.k....halvne at vam to vydrzi v poklidu.janka

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den,
    objevila jsem nosní sprej Nanovit a měl by to být B12 s kyselinou listovou. Prodává se v Praze Pilulky 24.cz. Prosím napište mi někdo jestli je to ten žádaný sprej pro naše autistické děti. veronika_svobodova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat