čtvrtek 28. července 2011

Domeček

Tak už konečně finišují práce na domečku pro Sárinku a Lukáška. Trvalo nám to dlouho a zcela nemáme hotovo. Je zapotřebí ještě udělat plotek na verandu, namontovat zvonek, natřít znovu okno a dveře. Největší práce jsou ale už za námi. Nábytek jsme dostali od mého strýce, který staví nový domeček pro svá vnoučata. Nábytek stačilo jen očistit a natřít, žádné větší úpravy nepotřeboval. Tímto dodatečně ještě strejdovi děkuji. Postel vyrobil tatínek + různé poličky, světlo apod. Já jsem byla hlavní natěrač a čistič. Babička ušila povlečení. Sárinka se v domečku pomalu zabydluje a zdá se, že se jí líbí. Bohužel nám to ještě nedokáže říct.
Jinak Sárinka se taktéž zapojila do různých prací kolem domečku. Asi její největší dílo bylo přemalování starým štětcem a zbytkem barvy přední stranu domečku. Nevím, kde vše našla. Chtěla nám asi pomoci, ale mě málem ranila mrtvice. Domeček jsem natírala velmi poctivě, odstraňovala každý chloupek od šťetce a že jich nebylo málo. Natírala jsem Sadolinem, který se musí důkladně roztírat, řešila jsem každou šmouhu a Sárinka mne překvapí takovým Picasem a ještě v přední části.
Domeček se taktéž líbí našim kočkám, což mne přivádí k šílenství. Jen co je vyhodím a otočím se, jsou tam zase. A to mají taktéž malý dřevěný domeček, ale asi jim chybí ta kuchyňská linka a umělé kuře:-)







Jako malá bych se asi z takového domečku zbláznila radostí. Doufám, že se Sárince líbí, už nám všem i uvařila.

7 komentářů:

  1. ty vado,tak ten je nejfantastickejsi na svete...ja chci taky...dd...i to umele kure!..:Dzdravim janka (zabrezackoslovenka¨)-kdybys porad nevedela ktera!

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ten opravdu je,vy jste táááák šikovní!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se i nám odrostlejším "princeznám" zasteskne po dětství. Je to NEPOPSATELNĚ NÁDHERNÝ domeček, království - jako by se člověk zmenšil a dostal do nějaké pohádky...
    Já měla jako malá u babičky jednotlivé pokojíčky v kotcích v králíkárně a bratranec byl můj muž:-)))
    Přeju tam Sárince spoustu krásných "svých tajných" chvilek...a myslím, že její úsměv je odpověď nad slunce jasná...
    Magda

    OdpovědětVymazat
  4. Ten je náádhernýý. Kamarádka ho měla na chatě a já jsem jako malá záviděla.

    OdpovědětVymazat
  5. Leni, ten je opravdu uzasnej. Hned jsem ho na fotkach ukazala Jonaskovi a musime se prijet mrknout na zivo. Ptal se me, jestli prej hned zitra:-)Bezvadnej, tleskame, Kamca a spol.

    OdpovědětVymazat
  6. Teda to je nádhera! Vlastní prvotřídně vybavenej baráček :-).Jste moc šikovní, že jste něco takového zrealizovali.

    OdpovědětVymazat
  7. love to be alone with her in there I would have sooooo much fun taking her clothes off and doing naked things with her

    OdpovědětVymazat