pondělí 11. dubna 2011

Trampolína a odrážedlo

V týdnu jsme ve slevách koupili Lukáškovi a Sárince trampolínu a Sárince ještě odrážedlo. Naší rodině se to sice líbit nebude, protože opravujeme starý dům a peníze bychom měli výhradně investovat do oprav domu. Taky bych si přála nové dveře, opravit omítky a podkroví, nové schody, odpady, podlahy, chodníky a spoustu dalších potřebných věcí, ale s takovou by se naše děti nedočkaly nikdy ničeho. Už tak jsme zadluženi půjčkami do konce života a lepší to asi nebude. Sárinka s Lukáškem jsou stísněni s námi, nemají vlastní pokojíček, zázemí, tak občas alespoň něco z oprav baráku počká a udělá se aspoň částečně radost jim. Stejně většinu věcí nakupujeme v bazarech, dědíme apod., tak proč jim jednou nedopřát něco nového a jen pro ně. Radost byla veliká.


Sárinka si sice vyhlídla žlutomodré kolo, ale naštěstí se nechala překecat. V obchodě byla naprosto vzorná, nevěřila jsem svým očím. Doma si to pak ale druhý den vynahradila:-)

5 komentářů:

  1. Leni,no nádhera:-)Ta radost za to stojí co?No koukám jak u nás,my ani někdy koncem měsíce nemáme na chleba:-)máme velkou hypotéku,sice máme barák opravený,ale Jarek je věčně v práci aby nás aspoň uživil,splátky jsou obří...Ted jsem si udělala radost kytkama na balkon,někdy je to prostě potřeba,děti za to stojí a potřebují to,na rodinu se vykašli to důvěrně znám...
    Leni,písni mi na mail,kdy by jste měli časík,třeba tento měsíc nebo příští,jednu sobotu,by jsme vyrazili k Vám na výlet,mohly jsme někdě posedět nebo jít třebas do ZOO nebo někam do parku,moc ráda bych Vás poznala osobně samo i s manželem...pak by jsme vymysleli nějaký program....:-)

    OdpovědětVymazat
  2. To je jako u nás...hypotéka, leasing na 2auta, nákup po sekáčích a bazarech, ale trampolínu a skluzavku jsme dětem MUSELI pořídit...paráááda!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je bezva, vy mě holky vždycky tak uklidníte. Luci, dostala jsi můj e-mail???

    OdpovědětVymazat
  4. My take utapime penize ve starem dome.:-) Ta detska radost za to tedy opravdu stoji, odpady pockaji.;-)

    OdpovědětVymazat