pondělí 18. dubna 2011

Ocenění - Srdce na dlani

Včera jsem obdržela od Marti (Moje perníčky, dorty a jiné tvoření) krásné ocenění - Srdce na dlani. Moc jí tímto děkuji. Chtěla jsem jako poděkování napsat pár slov, ale všichni ocenění přede mnou to tak od srdce napsali, že jen tiše smekám a píši   DĚKUJI.




Taktéž já bych chtěla ocenit všechny následující blogy, které tak ráda navštěvuji. Jsou mojí stále rozečtenou knihou, mým rádcem, přítelem, který utiší, povzbudí. Za těmi blogy jsou lidé, které jsem  nikdy neviděla a přesto je  mám ráda.  Lidé, kteří se nebojí podělit se svými radostmi a smutky. Blog je pro ně částečnou úlevou, někdy i přítěží. Ale díky těmto blogům jsme se poznali, našli jsme si cestu pochopení - srdce na dlani, které posílám dál. Jistě někteří z vás jsou již oceněni, ale to neznamená, že je tu nemohu znovu ocenit, projevit jím tímto úctu a sounáležitost. Přeji všem trochu toho štěstí, které tak potřebujeme, světlo, které nám bude svítit na cestu životem.                                                                                                                              Blogy, které mám ráda:
Jana - Pro Šíšu
Monika - Od všeho trochu
Lucka - Justýnka - beruška
Dáša - U 3 skřítků
Slzička - Jiná slečna
Amelie - Autíček Jeníček
Monika - Naše cesta s MPS
Aya - Ze Štěknova
Dana - Bublinka
Tess - Tichý svět
Michálkův blog



4 komentáře:

  1. Gratuluji k ocenění a moooc děkuji za to své...Vážím si toho..i těch krásných slov! Díky.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krasne napsane. Dekujeme! ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky gratuluji k ocenění, ráda k vám nakukuju:-) A děkuji, že jsi si vzpomněla i na mě:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Leni,také moc děkuji a moc si toho vážím,našla jsem to až teď....Krásně jsi to napsala až mě to doutilo se zamyslet,mám Vás moc ráda...:-)Děkuji za Vaše stránky a jsem moc ráda,že jsi se také rozhodla je založit:-)

    OdpovědětVymazat