pátek 21. ledna 2011

Symwriter

Na internetu jsem našla trial verzi (na 21 dní) programu Symwriter. Pokusila jsem se něco za těch pár dní vytvořit, ale na Moniku od Járy a Janu od Šíšy rozhodně nemám!!! Snažila jsem se vytvořit jednoduché příběhy a básničky. Nejsem s tím moc spokojená, očekávala jsem, že ze sebe dostanu daleko více, ale Sárinku to zatím baví a některé příběhy se staly pravidelnou četbou před spaním, i když "Hádej, hádej.." zatím pořád jednoznačně vede.
















3 komentáře:

  1. I já jsem nedávno udělala pokus o stáhnutí verze na pár dnů, ale nepovedlo se...Jsem technický antitalent...Ale program se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda, díky. Velmi dobrý, bohužel celkem drahý program...stihla jste vytvořit ještě něco? Budu ráda za další říkanky či písničky, vlastně za cokoliv :-) Jana R.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji Jani, to potěší, že ta práce nebyla zbytečná. Bohužel jsem víc nestihla, nebo spíš mi chyběly nápady. Velmi krásně zpracované básničky a písničky má Jana se Šíšou, je to blog "Pro Šíšu". Bohužel ho uzamkla, tak nevím, zda se k básničkám dostanete. Napište mi e-mail. adresu.

    OdpovědětVymazat